Кошик
6 відгуків
+380 (97) 331-50-11
Фізична особа підприємець Мельник Олександр Юрійович

Транспортерна стрічка Habasit для глазурування кондитерських виробів

Транспортерна стрічка Habasit для глазурування кондитерських виробів

від 999 ₴

  • В наявності
+380 (97) 331-50-11
Транспортерна стрічка Habasit для глазурування кондитерських виробівТранспортерна стрічка Habasit для глазурування кондитерських виробів
від 999 ₴
В наявності
+380 (97) 331-50-11
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Глазурування кондитерських виробів — це процес нанесення рівномірного шару шоколаду або глазурі на готову продукцію. Для виконання глазурування використовують спеціалізоване обладнання, яке включає накопичувальні ємності для зберігання глазурі з підтримкою постійної температури, плавильні камери, машини для глазурування, охолоджувальні тунелі, а також автоматизовані лінії для глазурування кондитерських виробів.

Глазурування є невіддільною частиною виробництва як одношарових, так і багатошарових батончиків (грильяж, злакові, желейні), а також використовується для виготовлення зефіру та суфле.

Машина для глазурування — це обладнання, яке відповідає за рівномірне нанесення шоколаду або глазурі на вироби. Продукція рухається по сітчастій стрічці, а потік глазурі, регульований за висотою, забезпечує однорідне покриття. Надлишки шоколаду або глазурі стікають у спеціальну ванну з незалежною системою підігріву. Через фільтри та декристалізатор глазур повертається на повторне темперування. Швидкість конвеєрної стрічки регулюється відповідно до потреб виробничого процесу.

Транспортерні стрічки Habasit для глазурування

Habasit пропонує широкий асортимент транспортерних стрічок, які є ідеальними для виконання процесів глазурування у кондитерській галузі. Стрічки можуть бути двох видів : як з гладеньким покриттям, так і структурна стічка з візерунком.

Основні переваги транспортерних стрічок Habasit:
  • Стійкість до перепадів температур
    Умови роботи у кондитерській промисловості можуть варіюватися від високих температур після випікання до низьких при охолодженні чи заморожуванні. Стрічки Habasit гарантують стабільну роботу навіть за різких температурних змін.

  • Стійкість до жиру та олій
    У кондитерському виробництві використовуються жири, олії та мийні засоби. Стрічки Habasit створені зі спеціальних матеріалів, які демонструють високу стійкість до їхнього впливу, забезпечуючи довговічність і продуктивність.

  • Легке очищення та відповідність гігієнічним нормам
    В умовах постійного контакту з тестом, жиром чи залишками глазурі стрічки повинні легко очищуватися. Habasit пропонує продукцію, яка відповідає сучасним стандартам санітарії та гігієни, що є ключовим у харчовій промисловості.

  • Антиадгезійні властивості
    Завдяки спеціальному покриттю, стрічки Habasit не дозволяють прилипати шоколаду, глазурі чи тесту до поверхні. Це не лише полегшує транспортування виробів, а й запобігає їх деформації та забрудненню обладнання.

  • Стійкість до зношування
    Інтенсивне використання таких матеріалів, як цукор, сіль чи борошно, спричиняє високий рівень зношування обладнання. Стрічки Habasit виготовлені з матеріалів, які забезпечують тривалий термін експлуатації навіть у складних умовах.

Продукція Habasit є втіленням надійності, довговічності та ефективності, що дозволяє задовольнити будь-які потреби харчової промисловості.

Основні
ВиробникHabasit
Країна виробникІталія
Тип конвеєрної стрічки за призначеннямХарчова
Користувальницькі характеристики
Тип конвеєрної стрічкиполіуритан ПВХ фетр бавовна
  • Ціна: від 999 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner